Yhteystiedot

Sijaintini

Ajankohtaista:

LAHJAKORTIT: https://vello.fi/tmiminnaholm/kauppa.

Eli kaupasta voit ostaa kaikki sähköiset lahjakortit. Eikö löydy mieleistä lahjakorttia, laita viestiä, niin muokkaan sinulle sopivaksi. Mikäli haluat pahvisen lahjakortin, sovitko WhatsApp 0408368642 hakuajan. Hoitolassa avoimet ovet myös to 21.12 kl 12-17. Silloin voit poiketa ostoksille.

__________________________

Vuodenvaihteen lomat:

22-27.12.2023 ja 31.12.2023 – 7.1.2024

__________________________

Hyvinvointieduista: Smartum / ePassi / Edenred:

En vaihda vanhenevia hyvinvointietuja lahjakortteihin. Pyyntöjä tulee niin paljon, että yhden henkilön yrityksenä, en pysty kaikkia palvelemaan. Pitääkseni palvelut laadukkaina, olen sopinut seuraavaa:

Kaikki ne asiakkaat, joiden kanssa hoitosuhde on kesken, niin etuutta voidaan siirtää seuraavallekin vuodelle. Eli kun käyt vielä ennen vuoden vaihdetta hoidossa, niin loppusumma voidaan ottaa lahjakortille samalla käyntikerralla

Tai varaa itse hoitoaika/-ajat sähköisesti. Aikoja maaliskuulle 2024 asti (maanantait, torstait ja lauantaisinkin aikoja). Tee maksu omatoimisesti käyttäen hyvinvointisovellusta. Kirjoita ajanvarauksen yhteydessä ilmestyvään viestikenttään tiedoksi minulle: Maksettu etukäteen vuoden 2023 hyvinvointiedulla. Ja laita vielä tiedoksi, että onko kyseessä smartum, epassi vai edenred.

_________________________

Uutta maksamisessa: Hoidot voi maksaa halutessaan jo aikaa varatessa. Jos esimerkiksi varaat toisen puolesta tai haluat yllättää läheisesi.

Ajanvaraukset yksilöhoitoihin mielellään sähköisesti. Ryhmät alla olevalla yhteyslomakkeella tai sähköpostilla.

Valtakatu 4 A 1, 2.krs, 96100 Rovaniemi

Asiakasparkki pihalla

Ohjeita aikaa varaavalle

Yksilöhoidot Valtakadun hoitolassa. Vapaat ajat näet sähköisestä ajanvarauskalenterista.

Ryhmät to-la sopimuksen mukaan. Muitakin aikoja voit toki toivoa.

Tarinat ja ryhmärentoutukset asiakkaan osoittamassa tilassa. Tai Varastotie 2 Joogasali, 2.krs. Saliin mahtuu max 15-20 rentoutujaa.

Epassi, Smartum ja Edenred käyvät maksuvälineinä – hyvinvointia ja kulttuuria

Ota yhteyttä/anna palautetta

Täytä kohdat, jossa on punainen merkki.

Submit- painike lähettää viestin.