Palvelut

Työhyvinvointiin ja ryhmille

MIELESTÄNI – luento. Stressi voi olla positiivista tai negatiivista, stressi voi heilauttaa elämän akuutisti tai se voi jopa kroonistua. Miten kuormitus vaikuttaa elämään ja kehoon, miten tunnistaa oireita, entä jos palaa loppuun, miksi on niin vaikea rentoutua, miten rentoutua ja mistä hyvä rentoutuminen syntyy. Toiminnallisuutta

 Mieli on jatkuvaa ajatusten virtaa. Kerrot tarinaa itsellesi ja usein itsestäsi. Miten mieli toimii, mielen hiljentäminen kehoyhteyden kautta, uskomuksista, rajoista, riittävyydestä – itsemyötätunnosta. Toiminnallisuutta.

Tapahtuu asiakkaan osoittamassa tilassa. Edellytetään power point mahdollisuutta. Toiminnallisuus tapahtuu istuen mielikuvaharjoitteina.

Hinta vuoden 2023 loppuun 250,00 € (alv 0%)

Kesto 75 min

____________________________________________

TYHY-VALMENNUS KEVÄT 2024

Toiminnallinen rentoutusohjaus. Työkaluja mielen hiljentämiseen, lepohermoston aktivoimiseen, pysähtymiseenkin. Edistää jokaisen henkilökohtaista palautumista sekä työyhteisön hyvinvointia. Tavoitteena tutustua erilaisiin tapoihin rentoutua ja että jokainen löytää itsestään rentoutujan. 

Tavataan viisi kertaa kevään 2024 aikana, kerran kuussa. Teemat ovat hyvä hengitys ja aktiivinen rentoutuminen, passiivinen rentoutuminen, tietoisuustaitorentoutuminen, mielikuvarentoutuminen, äänirentoutuminen.

Hinta työpaikalle tuotuna 450,00 € (alv0%)/ viisi kertaa.

Mikäli koko henkilökunta pääsee tilaisuuteen yhtä aikaa, niin kesto 60 min. Tarvittaessa jaetaan työryhmä kahteen 30 min ryhmään.

Mikäli toteutetaan Mieluttaren varaamissa tiloissa Varastotie 2, niin hintaan lisätään + 125,00 € tilakuluja.

________________________

Oletko kiinnostunut henkilökohtaisesta rentoutusvalmennuksesta? Kolme tapaamista, 75 min kerta.

I tapaaminen: Hengitys ja kehoyhteys

II tapaaminen: Mieli, mielikuvarentoutuminen

III tapaaminen: Rajat, uskomukset, olen riittävä

Toiminnallisuutta, ohjattua rentoutusharjoittelua

Hinta: 3 x 75 min / 199  – varattavissa sähköisesti kohdasta VARAA AIKA

Ilmatar 60 min - äänimaljarentoutus ryhmälle

Ilmatar muistuttaa meitä oman tilan luomisen tärkeydestä. Jotta uudet ja kauniit asiat voisivat syntyä meissä, on tehtävä tyhjää tilaa, jossa uusi kasvaa. Omaa aikaa, hiljentymistä ja rentoutumista

2-3 hlön ryhmät Valtakadun hoitolassa. Isommat ryhmät Joogasali Varastotie 2. Voin tulla myös työpaikallenne tai valitsemaanne paikkaan rentouttamaan. Sovitaan niistä erikseen, millaisen rentoutushetken haluat ja missä

 Hoitolassa kahdelle taljapeti hoitopöydillä ja yhdelle taljapeti lattialla. Joogasaliin mahtuu isompikin ryhmä. Hetkemme alkaa lyhyellä tarinalla tiibetiläisestä kulhosta. Maljan tarinan jälkeen saattelen teidät sanallisesti, mielikuvin kehorentouteen. Siitä syvennetään rentoutusta sointujen siivin äänimaljojen maailmaan. Lopuksi lempeä herättely.

Mikäli kiinnostuitte, niin ryhmän vetäjä voi olla minuun yhteydessä. Yhteyslinkki alla. Hinta:

2 hlöä / 40 € henkilöltä

3 – 4 hlöä / 30 € henkilöltä

5 – 7 hlöä / 25 € henkilöltä

8 – 10 hlöä / 20 € henkilöltä

11 – 15 hlöä / 15 € henkilöltä

Koskee Varastotien rentoutussalilla tehtäviä rentoutuksia. Isommat ryhmät tai muualla tehtävät ryhmät, kysytkö tarjouksen

Mieluttaren metsässä 60 min - mielikuvarentoutus ryhmälle

Alkuun lyhyt tarina esivanhempiemme maailmankuvasta ja luontosuhteesta. 

Rentoutumisen alkuun saattelen teidät ensin sanallisesti, mielikuvin kehorentouteen. Ja siitä  mielikuvamatka jatkuu Mielikin metsään. Mielikin metsä on taianomainen. Tarina on aito ja pohjautuu suomalaiseen perimätietoon. Kuljet ikiaikaisessa metsässä ja tarkastelet maailmaa ja luontosuhdetta esivanhempiesi silmin. Metsäretkesi aikana tapaat mielikin ja luonnonhenkiä sekä  kuulet tarinaa puihin liittyen. Puihin liittyvät uskomukset olivat osin hauskojakin. Lopuksi tapaat oman nimikkopuusi. Sisältää äänimatkailua: Rumpu ja keijukello

Mikäli kiinnostuitte, niin ohjeet samat kuin yllä.  2-3 hlön ryhmät Valtakadun hoitolassani ja isommat ryhmät Varastotien joogasalissa. Saatavilla pääasiallisesti to-la, mutta muutkin ajat sovittavissa. Hinnat samat kuin Ilmattaressa.

Sitä kuusta kuuleminen - tarina 60 min

Leppoisaa kerrontaa puihin liittyvästä kansanperinteestä sekä suomalaisten luontoyhteyden juurista. Puihin liitettiin osin hauskojakin uskomuksia esivanhempiemme aikana.

Sisältää power point esityksen. Hinta 149,00 € + alv 24%.  Hinta sisältää luennon valmistelun ja toteutuksen 60 min. Hinta koskee asiakkaan omissa tiloissa tapahtuvaa tarinointia, max 5 km Rovaniemen keskustasta. Kauemmaksi suuntautuvat tarinamatkat, kysytkö tarjouksen. Oletko yhteydessä yhteydenottolomakkeella. 

Saunatontun kanssa lauteilla - tarina 60 min

Aitoa tarinaa maalaistalon lauantaipäivästä, johon kuului sauna ja saunaan valmistautuminen. Tapakulttuuria saunan tiimoilta suomalaisessa  kansanperinteessä.

Sauna oli entisvanhaan pyhä paikka. Saunaa asuttivat kaksi mytologista olentoa Löylyn henki ja saunatonttu. Kun saunan ovi avattiin, avattiin ovi toiseen todellisuuteen. Saunassa yhdistyivät luonnon neljä elementtiä: Maa, vesi, ilma ja tuli. Leppoisaa kerrontaa saunakulttuurista. Tarina 60 min.

Ohjeet samat kuin yllä

Oletko kiinnostunut yksilöllisestä rentoutusvalmennuskesta?

Itseksesi rentoutumaan

Tuuletar 75min ja 70€ / Äänimaljahoito

Tuulettaren voima on puhdistavaa ja uudistavaa. Anna sointujen kuljettaa sinut rentoutukseen. Voit levätä hoitopöydällä omissa vaatteissasi, lämpimästi peiteltynä. Soitan erilaisia instrumentteja; äänimaljoja, voimarumpua, keijukelloa. Äänimaljaosuudessa soitan äänimaljaa ympärilläsi ja kevyesti myös kehosi päällä. Alkuun pieni tarina kulhoista. Hoidossa vaikutetaan äänen kautta. Maljojen värähtely saa kehosi nesteet liikkeelle. Hoidolla on myös energeettinen vaikutus

Asiakaspalaute: “Energisyys hoidon jälkeen on jatkunut jo kolme viikkoa. Olen niin iloinen, että sain itseni takaisin. Olen vaikuttunut äänimaljahoidon tehosta. Ensimmäisenä iltana oli olo, kuin olisi käsin hierottu. Tuntui siis fyysisesti. Tulen kyllä uudestaan”

Ei suositella raskaana oleville, akuutissa tulehduksessa, syövän akuutissa vaiheessa tai tahdistimen kanssa

Otavatar 45 min ja 48€ / Rentouttava päähieronta

Otavatar on suunnannäyttäjä ja kansanperinteessä Otavan tähdistön Jumalatar. Otavatar ohjaa sinut oman viisautesi ja luovuutesi lähteelle, joka on aina oikeassa.

STRESSIPESU! Hoito silloin, kun vauhtisokeus alkaa vaivata ja unetkin karata. Silloin, kun on pysähtymisen paikka. Hoito tehdään istuen. Vaatetuksen päältä käsitellään yläselkä, niska, pää ja kasvoja. Perustuu rentoutumiseen sekä akupainantaan. Halutessasi saat vilttiä harteille ja villasukkaa jalkaan. Asiakaskokemusten perusteella helpotusta unettomuuteen Ei suositella epilepsiaa sairastaville tai mikäli pään alueella tutkimuksia vaativia oireita / hoito kesken. Kerrothan mahdollisesta tahdistimesta

Kivutar 60 min perushieronta / 48 €
90 min kokohieronta / 75 €

Kivutar vaivojen vangitsija

Hieronta-alue asiakkaan tarpeen mukaan. Tarvittaessa käytetään lämpöpakkauksia ja imukuppihierontaa tehostamaan hoitoa

Yläkropan leppuutus 75 min ja 70€ / päähieronta + niskahartia + kasvot

Kokonaisvaltainen yläkehon käsittely. Sisältää päähieronnan istuen, perinteisen niskahartian hieronnan sekä kasvojen hieronnan. Yläselän hieronnassa käytetään mesiangervoa, jolla on pitkät perinteet kansanperinteessä kipua lievittävänä kasvina. Sisältää asetosalisyliä. Kasvoille kehäkukkavoide. Mahdolliset allergiat huomioidaan.

Sopii erityisesti sinulle, joka jännität leuoillasi.

Pään leppuutus 45 min ja 48€/ päähieronta ja kasvohieronta

Päähieronta alkuun istuen ja jatketaan hierontapöydällä, jossa kasvojen hieronnan osuus. Kuten yläkropan leppuutus, mutta ilman niskahartiaseudun hierontaa.

Mielikki metsän emäntä 105 min ja 80€/ emännän kädellä tehtävä metsäinen yrttiöljyhieronta kokovartalolle; sis, kasvot

Mieluttaren nimikkohoito ja kestosuosikki

Mänty- ja kuusiöljyllä tehtävä rentouttava kokovartalohieronta. Kasvot hierotaan lopuksi paikallisella pihkaöljyllä. Huonetuoksuna pyhä, puhdistava kataja. Alkuun kansanperinteen tarinaa kuusesta, männystä, katajasta sekä pihkasta

Katajaisen kansan hieronta 60 min ja 60€ / ylävartalon yrttiöljyhieronta, joka sisältää lämmityksen selkään ja käsiin. Hierotaan myös kädet

Katajaöljyllä tehtävä ylävartalon yrttiöljyhieronta. Huonetuoksuna kataja. Hoidon alkuun pyhän katajan tarina. Suosikkihoitoja

Suvetar 105 min ja 85€ /Aromaterapiahieronta. Suvetar Luxus 105 min ja 90€ / Aroma Hot Stone

Suvetar, kesäisten niittyjen Jumalatar.

Kesäisestä luonnosta saavat voimansa myös eteeriset öljyt. Perinteinen eteerisillä öljyillä tehtävä rentouttava kokovartalohieronta, aromaterapiahieronta. Hieronnan kesto 75 min ja muu aika käytetään henkilökohtaisten hoitoöljyjen valintaan. Kerron sinulle öljyistä ja niiden vaikutuksista alkuun. Luxus on eteerisillä öljyillä tehtävä kuumakivihieronta kokovartalolle.

Vuolukivihieronta 90 min ja 85€ / Lämpimällä kivillä tehtävä kokovartalohieronta

Kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Ei suositella raskaana oleville eikä sokeritautia sairastaville.

 

PALVELUISSA KÄYVÄT MAKSUVÄLINEITÄ EPASSI, SMARTUM SEKÄ EDENRED

MIKÄLI SINULLA ON  LAHJAKORTTI VALIKOIMASTA POISTUNEESEEN HOITOON, NIIN OTATKO YHTEYTTÄ ; TEKSTIVIESTI / WHATTSUPP / SÄHKÖPOSTI. VARATAAN SINULLE AIKA.

MIKÄLI HALUAT YHDISTÄÄ HOITOJA, NIIN OLE YHTEYDESSÄ. VARATAAN SINULLE AIKA

Huomioithan ennen hoitoa

KAIKISSA HOIDOISSA HUOMIOIDAAN MAHDOLLISET ALLERGIAT. MYÖS TUOKSUALLERGIAT. ILMOITTELETHAN NIISTÄ AJANVARAUKSESI YHTEYDESSÄ. SÄHKÖISEN AJANVARAUKSEN KAUTTA ON MAHDOLLISTA JÄTTÄÄ MINULLE ENNAKKOON VIESTI.

HUOMIOITHAN, ETTÄ KAIKKI HOIDOT EIVÄT SOVELLU KAIKILLE. LAITTELE VIESTIÄ, MIKÄLI JOKU ASIA MIETITYTTÄÄ.

RASKAANA OLEVIEN JA IMETTÄVIEN ASIAKKAIDEN HOIDOT TEHDÄÄN VAUVAÖLJYLLÄ ILMAN VAIKUTTAVIA AINEITA

HUOMIOITHAN, ETTÄ HAVUPUUVALMISTEET EIVÄT SOVELLU HARTSIALLERGISILLE

HIERONTAETIKETTI / PUKEUTUMINEN: Ylävartalohieronnoissa pyydän riisumaan yläkropan paljaaksi ja alavartaloon normi, rento vaatetus

Alavartalohieronnoissa alushousut jätetään jalkaan ja ylävartaloon normi, rento vaatetus

Kokovartalohieronnoissa alushousut jätetään jalkaan, muutoin alasti

Hieroja huomioi suojaukset. Vain se alue kehostasi on paljaana, mitä hierotaan. Näin toimien, hierontatilanne on meille molemmille mukava

 

 

Follow us on