Palvelut

Tulossa
Varattavissa tyhy-päiviin keväälle 2023
RENTOUTUMISEN TYÖKALUPAKKI - Kysy lisää. Kuormittunut mieli, toimelias mieli ja rauhallinen mieli. Mielestä ja hyvinvoinnista sekä runsaasti erilaisia rentoutusharjoituksia ko. teemaan liittyen. Lisätiedot [email protected]
Ilmatar 60 min - äänimaljarentoutus ryhmälle

Ilmatar muistuttaa meitä oman tilan luomisen tärkeydestä. Jotta uudet ja kauniit asiat voisivat syntyä meissä, on tehtävä tyhjää tilaa, jossa uusi kasvaa. Omaa aikaa, hiljentymistä ja rentoutumista

Hetkemme alkaa lyhyellä tarinalla maljoista. Lepäätte pehmeällä taljalla lattiapedissänne pitkin ja poikin. Johdattelen teidän mielikuvin ensin kehorentoutukseen . Siitä sointujen siivin syvennetään rentoutusta. Kuudelle petipaikka valmiina ja isommista ryhmistä jutellaan erikseen.

Mikäli kiinnostuitte, niin ryhmän vetäjä voi olla minuun yhteydessä. Yhteys yhteydenottolomakkeella. 

Hinta: 25, 00 €/ hlö / minimiveloitus  4 hlöä / hinta koskee max 5 km tapahtumia Rovaniemen keskustasta. Yli 5 km matkoista peritään kilometrikorvaus vallitsevan taksan mukaan

Voin tulla rentouttamaan ryhmäsi haluamaasi paikkaan. Voin tulla kotiisikin rentouttamaan ystäväsi tai perheesi. 

Mielikin metsässä 60 min - mielikuvarentoutus ryhmälle

Mielikin metsä on taianomainen. Aitoon tarinaan perustuva mielikuvamatka metsään. Kuljet ikiaikaisessa metsässä ja tarkastelet maailmaa ja luontosuhdetta esivanhempiesi silmin. Metsäretkesi aikana tapaat mielikin ja luonnonhenkiä sekä  kuulet tarinaa puihin liittyen. Puihin liittyvät uskomukset olivat osin hauskojakin. Lopuksi tapaat oman nimikkopuusi. Sisältää äänimatkailua: Malja, keijukello.

  • Mikäli kiinnostuitte, niin ohjeet samat kuin Ilmattaressa
Maatar 60 min - rumpurentoutus, tulossa - sis. Lapin maan asukkaiden sekä Lapin rummun tarinan
Pyhät puut - tarina 60 min

Leppoisaa kerrontaa puihin liittyvästä kansanperinteestä sekä suomalaisten luontoyhteyden juurista. Puihin liitettiin osin hauskojakin uskomuksia esivanhempiemme aikana.

Sisältää power point esityksen. Hinta 125,00 € + alv 24% (155,00 € sis. alv 24%).  Hinta sisältää luennon valmistelun ja toteutuksen 60 min. Hinta koskee asiakkaan omissa tiloissa tapahtuvaa tarinointia, max 5 km Rovaniemen keskustasta. Oletko yhteydessä yhteydenottolomakkeella. 

Saunapäivä viikon kohokohtana - tarina 60 min

Aitoa tarinaa maalaistalon lauantaipäivästä, johon kuului sauna ja saunaan valmistautuminen. Tapakulttuuria saunan tiimoilta suomalaisessa  kansanperinteessä.

Sisältää power point esityksen. Samat  ohjeet, kuin kohdassa Pyhät puut

Saunan mytologiset olennot - tarina 60 min

Sauna oli entisvanhaan pyhä paikka. Saunaa asuttivat kaksi mytologista olentoa, Löylyn henki ja saunatonttu. Kun saunan ovi avattiin, avattiin ovi toiseen todellisuuteen. Leppoisaa kerrontaa saunasta pyhänä paikkana.

Sisältää power point esityksen. Samat ohjeet, kuin kohdassa Pyhät puut

Kurssit Kevät 2023

Valmius ja kokemus opettaa päähierontaa, kuumakivihierontaa, turvehoitoja sekä aromaterapiaa. Kysytkö yhteydenottolomakkeella, niin jutellaan

Kuumakivihieronta perjantaina 24.2.2023

Kurssipäivä Rovaniemellä Valtakadun hoitolassani klo 9-17. Kurssin hinta 235,00 € (sis. alv24%). Kuumakivihieronta on suosittu hoito ja rentouttaa hyvin sekä kehon että mielen. Kurssi sisältää perusteorian kuumakivihieronnasta. Päivän aikana teet ohjauksessa hoidon kurssiparillesi ja saat tietysti myös itse kokemuksen hoidetuksi tulemisesta. Käytössä hoitolan kattilat. Saat kirjallisen kurssimateriaalin sekä osallistumistodistuksen. Ammatilliseksi lisäkoulutukseksi. Eväät mukaan tai ruokailu Rovaniemen keskustan ravintoloissa. Kahvit ja teet kuuluvat kurssipäivään.

Intialainen päähieronta 15-16.4.2023

Kurssipäivät Hyvän Tuulen Talossa Songassa. Aikataulu lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina  9-15. Kurssin hinta 250,00 € (sis. alv24%). Päähieronta on yksi rentouttavimmista hoidoista ja todellinen stressipesu! Hoito tehdään istuen kevyen vaatteen päältä. Käsitellään yläselkä, niska, pää sekä kasvot. Perustuu rentoutumiseen ja akupainantaan. Kurssi sisältää perusteorian intialaisesta päähieronnasta sekä runsaasti hoitamista ja hoidetuksi tulemista. Saat kirjallisen kurssimateriaalin sekä osallistumistodistuksen. Sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi tai sinulle, joka haluat oppia hoitamaan läheisiäsi. Eväät mukaan. Kahvit ja teet kuuluvat kurssipäivään. Ammatillista kouluttamista pitkällä kokemuksella ja rennossa ilmapiirissä.

 

Itseksesi rentoutumaan

Tuuletar 75min ja 70€ / Äänimaljahoito

Tuulettaren voima on puhdistavaa ja uudistavaa. Anna sointujen kuljettaa sinut rentoutukseen. Voit levätä hoitopöydällä omissa vaatteissasi, lämpimästi peiteltynä. Soitan erilaisia instrumentteja; äänimaljoja, voimarumpua, keijukelloa. Äänimaljaosuudessa soitan äänimaljaa ympärilläsi ja kevyesti myös kehosi päällä. Alkuun pieni tarina kulhoista. Hoidossa vaikutetaan äänen kautta. Maljojen värähtely saa kehosi nesteet liikkeelle. Hoidolla on myös energeettinen vaikutus

Asiakaspalaute: “Energisyys hoidon jälkeen on jatkunut jo kolme viikkoa. Olen niin iloinen, että sain itseni takaisin. Olen vaikuttunut äänimaljahoidon tehosta. Ensimmäisenä iltana oli olo, kuin olisi käsin hierottu. Tuntui siis fyysisesti. Tulen kyllä uudestaan”

Ei suositella raskaana oleville, akuutissa tulehduksessa, syövän akuutissa vaiheessa tai tahdistimen kanssa

Otavatar 45 min ja 48€ / Rentouttava päähieronta

Otavatar on suunnannäyttäjä ja kansanperinteessä Otavan tähdistön Jumalatar. Otavatar ohjaa sinut oman viisautesi ja luovuutesi lähteelle, joka on aina oikeassa.

STRESSIPESU! Hoito silloin, kun vauhtisokeus alkaa vaivata ja unetkin karata. Silloin, kun on pysähtymisen paikka. Hoito tehdään istuen. Vaatetuksen päältä käsitellään yläselkä, niska, pää ja kasvoja. Perustuu rentoutumiseen sekä akupainantaan. Halutessasi saat vilttiä harteille ja villasukkaa jalkaan. Asiakaskokemusten perusteella helpotusta unettomuuteen Ei suositella epilepsiaa sairastaville tai mikäli pään alueella tutkimuksia vaativia oireita / hoito kesken. Kerrothan mahdollisesta tahdistimesta

Kivutar 60 min perushieronta / 48€
90 min kokohieronta / 75€

Kivutar vaivojen vangitsija

Hieronta-alue asiakkaan tarpeen mukaan. Tarvittaessa käytetään lämpöpakkauksia ja imukuppihierontaa tehostamaan hoitoa

Yläkropan leppuutus 75 min ja 70€ / päähieronta + niskahartia + kasvot

Kokonaisvaltainen yläkehon käsittely. Sisältää päähieronnan istuen, perinteisen niskahartian hieronnan sekä kasvojen hieronnan. Yläselän hieronnassa käytetään mesiangervoa, jolla on pitkät perinteet kansanperinteessä kipua lievittävänä kasvina. Sisältää asetosalisyliä. Kasvoille kehäkukkavoide. Mahdolliset allergiat huomioidaan.

Sopii erityisesti sinulle, joka jännität leuoillasi.

Pään leppuutus 45 min ja 48€/ päähieronta ja kasvohieronta

Päähieronta alkuun istuen ja jatketaan hierontapöydällä, jossa kasvojen hieronnan osuus. Kuten yläkropan leppuutus, mutta ilman niskahartiaseudun hierontaa.

Mielikki metsän emäntä 105 min ja 80€/ emännän kädellä tehtävä metsäinen yrttiöljyhieronta kokovartalolle; sis, kasvot

Mieluttaren nimikkohoito ja kestosuosikki

Mänty- ja kuusiöljyllä tehtävä rentouttava kokovartalohieronta. Kasvot hierotaan lopuksi paikallisella pihkaöljyllä. Huonetuoksuna pyhä, puhdistava kataja. Alkuun kansanperinteen tarinaa kuusesta, männystä, katajasta sekä pihkasta

Katajaisen kansan hieronta 60 min ja 60€ / ylävartalon yrttiöljyhieronta, joka sisältää lämmityksen selkään ja käsiin. Hierotaan myös kädet

Katajaöljyllä tehtävä ylävartalon yrttiöljyhieronta. Huonetuoksuna kataja. Hoidon alkuun pyhän katajan tarina. Suosikkihoitoja

Suvetar 105 min ja 85€ /Aromaterapiahieronta. Suvetar Luxus 105 min ja 90€ / Aroma Hot Stone

Suvetar, kesäisten niittyjen Jumalatar.

Kesäisestä luonnosta saavat voimansa myös eteeriset öljyt. Perinteinen eteerisillä öljyillä tehtävä rentouttava kokovartalohieronta, aromaterapiahieronta. Hieronnan kesto 75 min ja muu aika käytetään henkilökohtaisten hoitoöljyjen valintaan. Kerron sinulle öljyistä ja niiden vaikutuksista alkuun. Luxus on eteerisillä öljyillä tehtävä kuumakivihieronta kokovartalolle.

Metsäinen vuolukivihieronta 90 min ja 85€ / Lämpimällä kivillä tehtävä kokovartalohieronta

Kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Tehdään vuolukivillä ja valinnaisella metsäisellä öljyllä. Voit valita koivun, vuorimännyn, katajan, kuusen tai yrttisen mesiangervon. Ei suositella raskaana oleville eikä sokeritautia sairastaville.

 

PALVELUISSA KÄYVÄT MAKSUVÄLINEITÄ EPASSI SEKÄ EDENRED

MIKÄLI SINULLA ON  LAHJAKORTTI VALIKOIMASTA POISTUNEESEEN HOITOON, NIIN OTATKO YHTEYTTÄ ; TEKSTIVIESTI / WHATTSUPP / SÄHKÖPOSTI. VARATAAN SINULLE AIKA.

MIKÄLI HALUAT YHDISTÄÄ HOITOJA, NIIN OLE YHTEYDESSÄ. VARATAAN SINULLE AIKA

Huomioithan ennen hoitoa

 

KAIKISSA HOIDOISSA HUOMIOIDAAN MAHDOLLISET ALLERGIAT. MYÖS TUOKSUALLERGIAT. ILMOITTELETHAN NIISTÄ AJANVARAUKSESI YHTEYDESSÄ. SÄHKÖISEN AJANVARAUKSEN KAUTTA ON MAHDOLLISTA JÄTTÄÄ MINULLE ENNAKKOON VIESTI.

HUOMIOITHAN, ETTÄ KAIKKI HOIDOT EIVÄT SOVELLU KAIKILLE. LAITTELE VIESTIÄ, MIKÄLI JOKU ASIA MIETITYTTÄÄ.

RASKAANA OLEVIEN JA IMETTÄVIEN ASIAKKAIDEN HOIDOT TEHDÄÄN VAUVAÖLJYLLÄ ILMAN VAIKUTTAVIA AINEITA

HUOMIOITHAN, ETTÄ HAVUPUUVALMISTEET EIVÄT SOVELLU HARTSIALLERGISILLE

Follow us on