Palvelut

Yhteistyössä Laenlammen tila, www.laenlammen.fi ja Rentoutusvalmennus Mielutar

Luppo-päivä Laenlammen tilalla. Päivä sisältää rauhallisen 2h ratsastusvaelluksen upeissa maisemissa. Ratsastuksen jälkeen kotaruokailu. Paikallinen keitto kera rieskan ja voin sekä pannukahveet. Ruokailun jälkeen rentoutuminen lammen rannalla. Vanhan hirsisaunan terassilla taljan päällä makoillen, metsäisessä äänimaljarentoutuksessa.

4 tuntia ja 180,00 € / hlö

Tutustu tarkemmin www.laenlammen.fi

Ilmatar 60 min - äänimaljarentoutus ryhmälle / Yksityinen ryhmä

Ilmatar muistuttaa meitä oman tilan luomisen tärkeydestä. Jotta uudet ja kauniit asiat voisivat syntyä meissä, on tehtävä tyhjää tilaa, jossa uusi kasvaa. Omaa aikaa, hiljentymistä ja rentoutumista

2-3 hlön ryhmät Valtakadun hoitolassa. Isommat ryhmät Joogasali Varastotie 2. Voin tulla myös työpaikallenne tai valitsemaanne paikkaan rentouttamaan. Sovitaan niistä erikseen, millaisen rentoutushetken haluat ja missä

 Hoitolassa kahdelle taljapeti hoitopöydillä ja yhdelle taljapeti lattialla. Joogasaliin mahtuu isompikin ryhmä max 20 hlöä. Hetkemme alkaa lyhyellä tarinalla tiibetiläisestä kulhosta. Maljan tarinan jälkeen saattelen teidät sanallisesti, mielikuvin kehorentouteen. Siitä syvennetään rentoutusta sointujen siivin äänimaljojen maailmaan. Lopuksi lempeä herättely.

Mikäli kiinnostuitte, niin ryhmän vetäjä voi olla minuun yhteydessä. Yhteyslinkki alla. Hinta:

2 hlöä / 40 € henkilöltä

3 – 4 hlöä / 30 € henkilöltä

KESÄTARJOUS: 5 henkilöä tai yli / max 15 henkilöä / koko porukka 145 € / TARJOUS VOIMASSA HEINÄKUUN 2023 LOPPUUN

AVOIMET RYHMÄT TOUKO-HEINÄKUUSSA NYT VARATTAVISSA:

11.5 / 25.5 / 1.6 / 15.6 / 29.6 / 6.7 / 20.7

  1. KESÄKUUTA: Mielikin metsässä – mielikuvarentoutus  JA 29. KESÄKUUTA: Rumpumatka; muutoin Äänimaljarentoutus

Eli kaikki tervetuloa. Yllä olevat torstait nyt kalenterissa varattavissa. 15 hlöä mahtuu mukaan. Mene kohtaan Varaa aika ja valitse sieltä ryhmärentoutus. Merkitse kohtaan viesti hoitajalle, miten suoritat maksun: Maksettu varattaessa, maksettu työhyvinvointiedulla tai maksan maksulinkillä myöhemmin ( lähetän puhelimeen vuorokautta ennen tapahtumaa )

Mielikin metsässä 60 min - mielikuvarentoutus ryhmälle

Alkuun lyhyt tarina esivanhempiemme maailmankuvasta ja luontosuhteesta. 

Rentoutumisen alkuun saattelen teidät ensin sanallisesti, mielikuvin kehorentouteen. Ja siitä  mielikuvamatka jatkuu Mielikin metsään. Mielikin metsä on taianomainen. Tarina on aito ja pohjautuu suomalaiseen perimätietoon. Kuljet ikiaikaisessa metsässä ja tarkastelet maailmaa ja luontosuhdetta esivanhempiesi silmin. Metsäretkesi aikana tapaat mielikin ja luonnonhenkiä sekä  kuulet tarinaa puihin liittyen. Puihin liittyvät uskomukset olivat osin hauskojakin. Lopuksi tapaat oman nimikkopuusi. Sisältää äänimatkailua: Rumpu ja keijukello

Mikäli kiinnostuitte, niin ohjeet samat kuin yllä.  2-4 hlön ryhmät Valtakadun hoitolassani ja isommat ryhmät Varastotien joogasalissa. Saatavilla pääasiallisesti to-la, mutta muutkin ajat sovittavissa. Hinnat samat kuin Ilmattaressa.

Maatar 60 min - rumpurentoutus, tulossa - sis. Lapin maan asukkaiden sekä Lapin rummun tarinan
Pyhät puut - tarina 60 min

Leppoisaa kerrontaa puihin liittyvästä kansanperinteestä sekä suomalaisten luontoyhteyden juurista. Puihin liitettiin osin hauskojakin uskomuksia esivanhempiemme aikana.

Sisältää power point esityksen. Hinta 128,00 € + alv 24% (159,00 € sis. alv 24%).  Hinta sisältää luennon valmistelun ja toteutuksen 60 min. Hinta koskee asiakkaan omissa tiloissa tapahtuvaa tarinointia, max 5 km Rovaniemen keskustasta. Oletko yhteydessä yhteydenottolomakkeella. 

Saunakulttuuria alkuperäisessä ympäristössä - tarinankerrontaa museon pirtissä, saunakahvit ja uiton rantasauna

Aitoa tarinaa maalaistalon lauantaipäivästä, johon kuului sauna ja saunaan valmistautuminen. Tapakulttuuria saunan tiimoilta suomalaisessa  kansanperinteessä.

Sauna oli entisvanhaan pyhä paikka. Saunaa asuttivat kaksi mytologista olentoa Löylyn henki ja saunatonttu. Kun saunan ovi avattiin, avattiin ovi toiseen todellisuuteen. Leppoisaa kerrontaa saunasta pyhänä paikkana. Tarina 60 min ja tarinan aikana saunakahvit. Ja mikä parempi paikka saunatarinoille, kun Rovaniemen kotiseutumuseon pirtti. Pukeuduhan rennosti ja lämpimästi.

Tarinoinnin ja kahvittelun jälkeen, omatoiminen saunahetki museon uiton saunalla. Sauna Kemijoen rannassa. Saunamajurina toimii museon talonmies Pauli. Saunakamppeet mukaan. Sauna-aika 2,5h.

Hinta 79,00 €/hlö – mukaan mahtuu 6 henkilöä, joka samalla minimilaskutus

Intialaisen päähieronnan kurssi 1-2.7.2023 ja Kuumakivihieronnan kurssi 29.7.2023

Valmius ja kokemus opettaa päähierontaa, kuumakivihierontaa, turvehoitoja sekä aromaterapiaa. Kysytkö yhteydenottolomakkeella, niin jutellaan

Intialaisen päähieronnan kurssipäivät heinäkuussa, järjestetään Hyvän Tuulen Talossa Songassa. Aikataulu lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina  9-15. Kurssin hinta 250,00 € (sis. alv24%). Päähieronta on yksi rentouttavimmista hoidoista ja todellinen stressipesu! Hoito tehdään istuen kevyen vaatteen päältä. Käsitellään yläselkä, niska, pää sekä kasvot. Perustuu rentoutumiseen ja akupainantaan. Kurssi sisältää perusteorian intialaisesta päähieronnasta sekä runsaasti hoitamista ja hoidetuksi tulemista. Saat kirjallisen kurssimateriaalin sekä osallistumistodistuksen. Sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi tai sinulle, joka haluat oppia hoitamaan läheisiäsi. Eväät mukaan. Kahvit ja teet kuuluvat kurssipäivään. Ammatillista kouluttamista pitkällä kokemuksella ja rennossa ilmapiirissä.

Kuumakivihieronnan, päivän koulutus, Valtakadun hoitolassa Rovaniemellä. Otan kurssille max 4 hlöä eli oppimista pienryhmässä. Päivä alkaa klo 9 ja iltapäivän tunteina lopetellaan. Kuumakivihieronta rentouttaa hyvin sekä kehon että mielen. Myös miesten suosikkihoito ja paljon lahjaksi menevä hoito. Päivä sisältää teoriaosuuden ja parityöskentelyn ohjauksessa; yksi tehty hoito ja yksi vastaanotettu hoito. Hinta 250,00 € (sis. alv 24%). Kurssista saa osallistumistodistuksen ja kirjallisen kurssimateriaalin. Ammatillinen lisäkoulutus eli ilmoittautuessa kerrotko vähän itsestäsi; koulutustausta ja miten aiot hyödyntää kurssia.  Rovaniemen keskustan ruokapaikat kävelyetäisyydellä tai omat eväät mukaan. Kahvit ja teet kuuluvat kurssihintaan. Hoitolassa jääkaappi ja mikro. 

Ja kurssipäiviin rennot hoitovaatteet ja rento mieli!

Itseksesi rentoutumaan

Tuuletar 75min ja 70€ / Äänimaljahoito

Tuulettaren voima on puhdistavaa ja uudistavaa. Anna sointujen kuljettaa sinut rentoutukseen. Voit levätä hoitopöydällä omissa vaatteissasi, lämpimästi peiteltynä. Soitan erilaisia instrumentteja; äänimaljoja, voimarumpua, keijukelloa. Äänimaljaosuudessa soitan äänimaljaa ympärilläsi ja kevyesti myös kehosi päällä. Alkuun pieni tarina kulhoista. Hoidossa vaikutetaan äänen kautta. Maljojen värähtely saa kehosi nesteet liikkeelle. Hoidolla on myös energeettinen vaikutus

Asiakaspalaute: “Energisyys hoidon jälkeen on jatkunut jo kolme viikkoa. Olen niin iloinen, että sain itseni takaisin. Olen vaikuttunut äänimaljahoidon tehosta. Ensimmäisenä iltana oli olo, kuin olisi käsin hierottu. Tuntui siis fyysisesti. Tulen kyllä uudestaan”

Ei suositella raskaana oleville, akuutissa tulehduksessa, syövän akuutissa vaiheessa tai tahdistimen kanssa

Otavatar 45 min ja 48€ / Rentouttava päähieronta

Otavatar on suunnannäyttäjä ja kansanperinteessä Otavan tähdistön Jumalatar. Otavatar ohjaa sinut oman viisautesi ja luovuutesi lähteelle, joka on aina oikeassa.

STRESSIPESU! Hoito silloin, kun vauhtisokeus alkaa vaivata ja unetkin karata. Silloin, kun on pysähtymisen paikka. Hoito tehdään istuen. Vaatetuksen päältä käsitellään yläselkä, niska, pää ja kasvoja. Perustuu rentoutumiseen sekä akupainantaan. Halutessasi saat vilttiä harteille ja villasukkaa jalkaan. Asiakaskokemusten perusteella helpotusta unettomuuteen Ei suositella epilepsiaa sairastaville tai mikäli pään alueella tutkimuksia vaativia oireita / hoito kesken. Kerrothan mahdollisesta tahdistimesta

Kivutar 60 min perushieronta / 48€
90 min kokohieronta / 75€

Kivutar vaivojen vangitsija

Hieronta-alue asiakkaan tarpeen mukaan. Tarvittaessa käytetään lämpöpakkauksia ja imukuppihierontaa tehostamaan hoitoa

Yläkropan leppuutus 75 min ja 70€ / päähieronta + niskahartia + kasvot

Kokonaisvaltainen yläkehon käsittely. Sisältää päähieronnan istuen, perinteisen niskahartian hieronnan sekä kasvojen hieronnan. Yläselän hieronnassa käytetään mesiangervoa, jolla on pitkät perinteet kansanperinteessä kipua lievittävänä kasvina. Sisältää asetosalisyliä. Kasvoille kehäkukkavoide. Mahdolliset allergiat huomioidaan.

Sopii erityisesti sinulle, joka jännität leuoillasi.

Pään leppuutus 45 min ja 48€/ päähieronta ja kasvohieronta

Päähieronta alkuun istuen ja jatketaan hierontapöydällä, jossa kasvojen hieronnan osuus. Kuten yläkropan leppuutus, mutta ilman niskahartiaseudun hierontaa.

Mielikki metsän emäntä 105 min ja 80€/ emännän kädellä tehtävä metsäinen yrttiöljyhieronta kokovartalolle; sis, kasvot

Mieluttaren nimikkohoito ja kestosuosikki

Mänty- ja kuusiöljyllä tehtävä rentouttava kokovartalohieronta. Kasvot hierotaan lopuksi paikallisella pihkaöljyllä. Huonetuoksuna pyhä, puhdistava kataja. Alkuun kansanperinteen tarinaa kuusesta, männystä, katajasta sekä pihkasta

Katajaisen kansan hieronta 60 min ja 60€ / ylävartalon yrttiöljyhieronta, joka sisältää lämmityksen selkään ja käsiin. Hierotaan myös kädet

Katajaöljyllä tehtävä ylävartalon yrttiöljyhieronta. Huonetuoksuna kataja. Hoidon alkuun pyhän katajan tarina. Suosikkihoitoja

Suvetar 105 min ja 85€ /Aromaterapiahieronta. Suvetar Luxus 105 min ja 90€ / Aroma Hot Stone

Suvetar, kesäisten niittyjen Jumalatar.

Kesäisestä luonnosta saavat voimansa myös eteeriset öljyt. Perinteinen eteerisillä öljyillä tehtävä rentouttava kokovartalohieronta, aromaterapiahieronta. Hieronnan kesto 75 min ja muu aika käytetään henkilökohtaisten hoitoöljyjen valintaan. Kerron sinulle öljyistä ja niiden vaikutuksista alkuun. Luxus on eteerisillä öljyillä tehtävä kuumakivihieronta kokovartalolle.

Vuolukivihieronta kera Lapin yrttien 90 min ja 85€ / Lämpimällä kivillä tehtävä kokovartalohieronta

Kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Tehdään vuolukivillä ja paikallisella yrttivoiteella. Ei suositella raskaana oleville eikä sokeritautia sairastaville.

 

PALVELUISSA KÄYVÄT MAKSUVÄLINEITÄ EPASSI SEKÄ EDENRED

MIKÄLI SINULLA ON  LAHJAKORTTI VALIKOIMASTA POISTUNEESEEN HOITOON, NIIN OTATKO YHTEYTTÄ ; TEKSTIVIESTI / WHATTSUPP / SÄHKÖPOSTI. VARATAAN SINULLE AIKA.

MIKÄLI HALUAT YHDISTÄÄ HOITOJA, NIIN OLE YHTEYDESSÄ. VARATAAN SINULLE AIKA

Huomioithan ennen hoitoa

 

KAIKISSA HOIDOISSA HUOMIOIDAAN MAHDOLLISET ALLERGIAT. MYÖS TUOKSUALLERGIAT. ILMOITTELETHAN NIISTÄ AJANVARAUKSESI YHTEYDESSÄ. SÄHKÖISEN AJANVARAUKSEN KAUTTA ON MAHDOLLISTA JÄTTÄÄ MINULLE ENNAKKOON VIESTI.

HUOMIOITHAN, ETTÄ KAIKKI HOIDOT EIVÄT SOVELLU KAIKILLE. LAITTELE VIESTIÄ, MIKÄLI JOKU ASIA MIETITYTTÄÄ.

RASKAANA OLEVIEN JA IMETTÄVIEN ASIAKKAIDEN HOIDOT TEHDÄÄN VAUVAÖLJYLLÄ ILMAN VAIKUTTAVIA AINEITA

HUOMIOITHAN, ETTÄ HAVUPUUVALMISTEET EIVÄT SOVELLU HARTSIALLERGISILLE

Follow us on